elafsqarbgenitrusr

Μας Εμπιστεύτηκαν

Προϊόντα ALFA WOOD στο περίπτερο της Google στην ΔΕΘ

 

 

Στη φετινή 83η ΔΕΘ, οι ΗΠΑ είναι η τιμώμενη χώρα και στο επίκεντρο της αμερικανικής παρουσίας βρίσκεται η καινοτομία και η τεχνολογία.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών παγκοσμίως επέλεξε προϊόντα του ομίλου ALFA WOOD GROUP για την κατασκευή του περιπτέρου της.

2

 

Προϊόντα ALFA WOOD στο My Doctor : τα ιατρεία του μέλλοντος…..

Στο κεντρικότερο σημείο της Λάρισας σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε η εκπληκτική ιδέα που είχαν 11 ιατροί από 9 διαφορετικές ειδικότητες, να συνυπάρξουν κάτω από μία “στέγη” ( 2 όροφοι) με κοινούς χώρους αναμονής και με την κοινή εξυπηρέτηση ασθενών. Δημιουργήθηκαν 9 διαφορετικά ιατρεία, το καθένα με το προσωπικό στυλ του εκάστοτε ιατρού, καλύπτοντας πλήρως τις αισθητικές, λειτουργικές και υγειονομικές ανάγκες τους!pagoi  iatrio laminate  Design by GAGOS DESIGN & CONSTRUCTION
Χρησιμοποιήθηκαν τα προϊόντα του ομίλου AWG τόσο σε δάπεδο όσο και σε επένδυση τοίχου καθώς και  στον εξοπλισμό διαφόρων ιατρειών , συγκεκριμένα :
•    Master Laminate 9mm ΑC5 cod 0304
•    MFC COD 406 DARK PINE SCAVATO
•    MFC COD 5202 COIBRA ASH DARC SCAVATO
•    WORKTOPS COD 5120

 

 

σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε

Προϊόντα ALFA WOOD στον "Βόσπορο"

Για μια ευχάριστη εμπειρία ένα εστιατόριο πρέπει να είναι σε θέση να εξυπηρετεί όλες τις αισθήσεις, όχι μόνο όσον αφορά στο φαγητό, αλλά και στο εσωτερικό περιβάλλον.
Τέτοιο παράδειγμα αποτελεί το εστιατόριο Βόσπορος στην Λάρισα (designed by Gagos Architecture & Design).melamini larisa

Ο φωτισμός, οι συνθετικές φυλλωσιές, καθώς και οι επενδύσεις ξύλου εναρμονίζουν την ατμόσφαιρα, προσφέροντας ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για συζήτηση, χαλάρωση και ωραίο φαγητό!

Για το συγκεκριμένο project επιλέχτηκε σε όλες τις ξύλινες κατασκευές : MFC code 9202 ICE OAK NATURAL του ομίλου ΑWG.
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, ευχόμαστε καλές και γευστικές περιηγήσεις ...

 

Προϊόντα ομίλου ALFA WOOD στην TESSEL_eye

Tο TESSEL_eye ,  επιλέχθηκε στα  κορυφαία έργα στην κατηγορία "Καλύτερο έργο νέας αρχιτεκτονικής σε υφιστάμενο κτίριο των ετών 2013-2017" στα πλαίσια των Βραβείων που απένειμε το περιοδικό Domés. Πρόκειται για μελέτη στέγασης οφθαλμιατρείου με πτυχωτή γεωμετρία, σε πολυκατοικία του 1980, στο κέντρο της πόλης της Λάρισας designed by :aether:arch . tesseleye  alfawood  laminate4
O κ.Μόρας Αντώνιος MSc, PgDs Αρχιτέκτονας Μηχανικός μας αναφέρει ότι :  Τα χρώματα και οι επιφάνειες είναι πιο έντονα στο χώρο αναμονής, οδηγούν στο dark room όπου σκοτεινιάζουν για να επιτρέψουν τη διενέργεια εξειδικευμένων εξετάσεων ενώ στο χώρο του κυρίως εξεταστηρίου διατηρούν τη γεωμετρία τους μεν αλλά χάνουν το χρώμα τους για να μην αποσπούν την προσοχή από το κυρίως θέμα που δεν είναι άλλο από τον ίδιο τον ασθενή αλλά και για να αναδείξουν τον τεχνολογικό εξοπλισμό του ιατρείου. Στο σύνολο τους χρησιμοποιήθηκαν οικολογικά υλικά (χρωματισμοί, δάπεδα, επενδύσεις). Μεταξύ των υλικών, χρησιμοποιήθηκε το δάπεδο Master laminate του ομίλου Alfa Wood,  8201 AC5 9mm bevel.
Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προτίμηση- εμπιστοσύνη και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τέτοια αποτελέσματα....η συγκεκριμένη δουλειά μας επιβεβαιώνει ότι η αισθητική δεν είναι προνόμιο των ακριβών υλικών.

 

Προϊόντα ομίλου ALFA WOOD στην Volterra

H Volterra AE (Παραγωγός και Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας), μέλος του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου J&P ΑΒΑΞ, με στόχο να είναι πιο κοντά στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα και να ανταποκρίνεται ολοκληρωμένα στις ανάγκες τους σε ηλεκτρικό ρεύμα, άνοιξε στα Ιωάννινα φυσικό κατάστημα. 

Συντομα θα ακολουθήσουν και άλλες πόλεις όπως Λάρισα , Σέρρες , Καλαμάτα , Λαμία & Βόλος.
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη & ευχόμαστε καλές δουλειες & πάντα επιτυχίες.

Χρησιμοποιήθηκε : MDF MELAMINE DECOR 8502

 

Κατάλογοι ALFA WOOD

 

επιφάνειες ξύλου, μελαμίνες, ξυλεία, mdf

ALFAWOOD SURFACES

ALFAWOOD INTERIOR DOORS

Δίκτυο Συνεργατών

synergates alfawood

Top

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.alfawood.gr και την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε "Αποδοχή Cookies" για να συνεχίσετε