ΜΕΛΑΜIΝΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ - ALFA SURFACES

Ανακαλύψτε την εξέλιξη της αισθητικής στις επιφάνειες μελαμίνης!

Ανανεώστε τον χώρο σας με τις επιφάνειες μελαμίνης με την υπογραφή της Alfa Wood Group, που εγγυάται υψηλό επίπεδο ποιότητας. Συνδυάζουν την πρακτικότητα με την αισθητική, και δημιουργούν μοναδικές υφές για μια αναζωογονητική αίσθηση στο χώρο σας.

Η Alfa Wood Group αναπτύσσει πάντα καινοτόμα σχέδια και υφές, ώστε οι αρχιτέκτονες, οι σχεδιαστές και οι τεχνίτες να έχουν ελευθερία και ευελιξία στο να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους.

Οι διακοσμητικές επιφάνειες μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα αυθεντικό στυλ υψηλής αξίας, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα της ευκολότερης συντήρησης.

Η σειρά προϊόντων Alfa Surfaces είναι ιδανική για αισθητική χρήση, συνδυάζοντας εξαιρετικές αποχρώσεις και υφές σε απομίμηση φυσικού ξύλου, πέτρας, μαρμάρου, τσιμέντου, υφάσματος κ.α. Όλα τα προϊόντα της σειράς συνδυάζονται άψογα με τις συλλογές προϊόντων Πάγκων, Εσωτερικών πορτών και δαπέδων για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα σε κάθε κατασκευή.

SUPRAFETE DECORATIVE MELAMINICE

Colectie Synchro

Synchro μία νέα επαναστατική διακοσμητική πλάκα μελαμίνης!

Η προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται ΕIR Technology (Embossed In Register), προσδίδει στις μελαμινικές επιφάνειες μία αυθεντική όψη και αίσθηση φυσικού ξύλου, καθώς το ανάγλυφο ακολουθεί τα νερά της επιφάνειας του ξύλου. Η Synchro έχει την ιδιότητα  να αναπαράγει ταυτόχρονα την εμφάνιση με την αφή παρουσιάζοντας μία εικόνα μασίφ ξύλου. Η επιφάνεια με τους καθαρούς πόρους και τα διαφορετικά γυαλιστερά επίπεδα χαρίζει ένα ζεστό και δημιουργικό αποτέλεσμα.

THE Synchro αποτελείται από 2 σειρές:

Synchro - Alto Rovere & Synchro - Libre Ash.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή διακοσμητικών επιφανειών!

Alto Rovere

Oak Engraving

Οι έντονες μορφές εσοχών του ήπιου δρύινου σχεδίου που ακολουθεί με ακρίβεια την επιφάνεια του ξύλου. Αυτό προσδίδει μια καταπληκτική αρμονία και την αίσθηση του φυσικού δρυ.

Libre Ash

Ash Engraving

Οι έντονες εσοχές συγχρονισμένες με την εμφάνιση, παρουσιάζουν ένα φυσικό αποτέλεσμα με ευδιάκριτη σκιαγράφηση του σχεδίου DOS (καρδιά) που δημιουργούν την αίσθηση ενός φυσικού δεσποτάκι.

SUPRAFETE DECORATIVE MELAMINICE

Colecția Avant

Οι τρεις νέες μοναδικές επιφάνειες:  Nava, Pall și  Mătase συνθέτουν την Colecția Avant.

Bazate pe tehnologiile extrem de moderne ale grupului, atât noile texturi, cât și includerea de noi suprafețe-culori decorative, reprezintă o generație complet nouă de produse și deschid noi posibilități pentru partenerii noștri.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή διακοσμητικών επιφανειών!

Pall

Wood Surface

H Pall είναι μια διαχρονική υφή ξύλου με βάθος, μία επιφάνεια ανάγλυφη, σε απομίμηση καπλαμά με τραχιά υφή και ήπιας μορφής εσοχών.


Nava

Hight Quality

H Nava χαρακτηρίζεται από διασταυρωμένες γραμμές τολμηρού και καλαίσθητου στυλ, σαγηνεύει με την εναλλαγή του ματ και του λαμπερού καμβά και προσφέρει κομψά αποτελέσματα.

Mătase

Modern Surface

Η Silk χαρίζει ένα απαλό βελούδινο άγγιγμα, εξαιρετικά κατάλληλη για μοντέρνο σχεδιασμό σπιτιού, ο οποίος αντισταθμίζεται από τη «ζεστή» επιφάνεια της.

 

Intra

Wood Surface

Η επιφάνεια Intra προσδίδει μία εξαιρετική φυσική αίσθηση ξύλου. ανάγλυφη, σε απομίμηση καπλαμά με έντονη σκιαγράφηση του σχεδίου DOS (καρδιά) και ήπιας μορφής εσοχών.

Terra

Industrial Style

Η επιφάνεια Terra είναι εμπνευσμένη από τις τάσεις της βιομηχανικής διακόσμησης. Αποτελεί μια καινοτόμα υφή σε απομιμήσεις μαρμάρου, τσιμεντένιου τοίχου και πέτρας. 

Rada

Premium Metalic

Η υφή απομίμησης μετάλλου της επιφάνειας Rada προσδίδει μία εξαιρετική φυσική αίσθηση, που μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε.

SUPRAFETE DECORATIVE MELAMINICE

Colecția Premium

Οι τρεις ξεχωριστές επιφάνειες μελαμίνης:  Intra, Terra și  Rada συνθέτουν την Premium Collection.

Aποτελείτε απο επιφάνειες σε υφή φυσικού ξύλου, βιομηχανικής διακόσμησης και απομίμησης μετάλλου που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές αισθητικές προτιμήσεις!

Ανακαλύψτε τη Premium συλλογή διακοσμητικών επιφανειών!

SUPRAFETE DECORATIVE MELAMINICE

Colecția naturală

Η συλλογή Natural διαθέτει μια σειρά επιφανειών που έχουν δημιουργηθεί με μια ποικιλία φυσικών υλικών,  είναι προσεκτικά κατασκευασμένες για να αναδεικνύουν την ενσωματωμένη ομορφιά των υλικών, με κάθε κομμάτι να διαθέτει το δικό του μοτίβο και υφή.

Scavato

Wood Surface

Η επιφάνεια μελαμίνης του Scavato δίνει την αίσθηση ενός  ρεαλιστικό φινιρίσματος  ξύλου  λόγω των ματ γυαλιστερών γραμμικών σε βάθος περιοχών του.

SawnCut

Crosswise Texture

Η εγκάρσια υφή της Sawn Cut προσθέτει ένα βάθος στην επιφάνεια, αναπαράγοντας την αίσθηση της φυσικής παραλλαγής του ξύλου και  διατηρεί μια ακανόνιστη πινελιά.

Matrice

Irregual Woodgrain

Οι ακανόνιστες ματ και γυαλιστερές οριζόντιες γραμμές της επιφάνειας μελαμίνης Matrix δίνουν μια πολύ φυσική εμφάνιση ξύλου.

Moale

Matt Surface​

Η επιφάνεια Soft παρέχει ένα ματ αποτέλεσμα, με αίσθηση βαμμένης επιφάνειας με αδιάβροχο φινίρισμα.Κατάλληλο για μονόχρωμα χρώματα.

Jean

Premium Textile

H Jean επιφάνεια χαρακτηρίζεται από ακανόνιστες τεμνόμενες γραμμές, πανομοιότυπες με την ύφανση ενός Jean υφάσματος.

Moale

Matt Surface

Η επιφάνεια Soft παρέχει ένα ματ αποτέλεσμα, με αίσθηση βαμμένης επιφάνειας με αδιάβροχο φινίρισμα. Κατάλληλο για μονόχρωμα χρώματα.


Şagrin

Woodgrain

Η Shagrren διακοσμητική επιφάνεια είναι κατάλληλη για έντονα μονοχρωματικά σχέδια. Αναδεικνύει επίσης την εμφάνιση κομψών διακοσμητικών γραμμών του ξύλου

SUPRAFETE DECORATIVE MELAMINICE

Jean, Colecția Solid & Textile

Οι ξεχωριστές επιφάνειες μελαμίνης: Jean, Moale și  Shagrren συνθέτουν την συλλογή αυτή!

Επιλέξτε ανάμεσα σε minimal textile - απομίμησης υφασμάτων ή μονόχρωμες επιφάνειες για την επένδυση των εσωτερικών σας χώρων που χαρίζουν ισορροπημένα  αποτελέσματα!

Ανακαλύψτε τη Premium συλλογή διακοσμητικών επιφανειών!

SUPRAFETE DECORATIVE MELAMINICE

Colectie Comerciala

Οι μελαμίνες της Commercial σειράς συνθέτουν κλασικές επιφάνειες απομίμησης ξύλου.

Οι νέες υφές μελαμινών όσο και η ένταξη νέων διακοσμητικών επιφανειών-χρωμάτων, αντιπροσωπεύουν μια εντελώς νέα γενιά προϊόντων που βασίζονται στις εξαιρετικά σύγχρονες τεχνολογίες του ομίλου και και ανοίγουν νέες δυνατότητες για τους συνεργάτες μας.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή διακοσμητικών επιφανειών!

Woodpore

Finewood pore

Η επιφάνεια Woodport είναι μια απλή και κομψή υφή πόρων ξύλου, η οποία είναι κατάλληλη για συνδυασμό με κλασικές αναπαραστάσεις ξύλου.

The  επιφάνειες μελαμίνης της Grupul Alfa Wood είναι ένα από τα διακοσμητικά υλικά επιπλοποιίας, ιδιαίτερης αντοχής, προσφέροντας καλαίσθητες και ολοκληρωμένες προτάσεις σε ιδιώτες, επαγγελματίες και σε ξενοδοχειακούς χώρους. Είναι αντιβακτηριδιακές, κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικών και είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στη φθορά, τις γρατζουνιές και την υγρασία. Επιπλέον, είναι εύκολες στη συντήρηση και τον καθαρισμό, καθιστώντας τις ιδανικές για χρήση σε διάφορους χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρο. Όλες οι διακοσμητικές σειρές επιφανειών συνδυάζονται με ταινίες περιθωρίων, προσδίδοντας στις επιφάνειες ένα ιδανικό φινίρισμα.

Το ξύλο είναι η βασική πρώτη ύλη των προϊόντων μας. Για την παραγωγή τους χρησιμοποιούμε ξυλεία η οποία προέρχεται από ελεγχόμενα και ορθά διαχειριζόμενα δάση, γεγονός που εξασφαλίζει έναν ανανεώσιμο και βιώσιμο πόρο. Τα προϊόντα μας με βάση το ξύλο είναι πιστοποιημένα από το Πρόγραμμα για την Έγκριση της Δασικής Πιστοποίησης (FSC®).
Η παραγωγική διαδικασία που ακολουθείται από την εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001. 

Aplicatii: Έπιπλα, κουζίνες, επένδυση τοίχων, πλαίσιο για έπιπλα ταπετσαρίας, πόρτες, συσκευασία, έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, πάγκοι κουζίνας, παιδικά έπιπλα, έπιπλα ξενοδοχείων, έπιπλα καταστημάτων, ειδικές κατασκευές για νοσοκομεία, σχολεία, πλοία.

Επιφάνειες/Πλάκες Μελαμινών
Pall, Nava, Silk | Intra, Terra, Rada | Matrix, Scavato, Sawn Cut | Jean, Shagreen, Soft, Woodpore,

Υλικά Μελαμινών:
Διακοσμητικά φιλμ/χαρτιά εμποτισμένα με ρητίνες μελαμίνης που επενδύονται σε Μοριοσανίδα - (Νοβοπάν/ChipBoard) ή MDF (ινοσανίδα/γιασενίτ) (μίας ή δύο όψεων)

Ξεκινήσετε το επόμενο σας έργο διακόσμησης με μελαμινικές επιφάνειες σχεδιαμού και παραγωγής της Alfa Wood Group