Comunicate de presă

ALFA WOOD LA HOTELIA 2014

hotelia 2014

hotelia 2014ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ Η Alfa Wood Group ΣΤΗ HOTELIA

Στην επετειακή διοργάνωση των 30 χρόνων επιτυχημένης εκθεσιακής παρουσίας επέλεξε ο όμιλος Alfa Wood Group να δώσει δυναμικό παρόν με τη συμμετοχή της στην ανανεωμένη HOTELIA – παράλληλη έκθεση του ξενοδοχειακού κλάδου με τη Philoxenia. Στο ΔΕΘ – HELEXPO, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού πραγματοποιήθηκε από τις 13-16 Νοεμβρίου η φετινή Hotelia, πετυχαίνοντας τον στόχο της, μία μεγάλη «γιορτή»του τουριστικού κλάδου.

Σε αυτό το τουριστικό Forum με διεθνή ακτινοβολία, συμμετείχε η Alfa Wood Group. Με το ξεχωριστό περίπτερό της –εφαρμογή Laminate σε ιδιαίτερες κατασκευές- η εταιρεία δέχθηκε πλήθος επισκεπτών και εξειδικευμένων επαγγελματιών, παρουσιάζοντας τη νέα γκάμα των προϊόντων σε μελαμίνες-πάγκους-ακρυλικές επιφάνειες-Laminate και κάθε είδους υλικό, σε ποικιλία χρωμάτων σχεδίων και διαστάσεων που μπορούν να παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις σε όλους τους κατασκευαστές και ιδιώτες. Παράλληλα, στο DPoint Hotel Village παρουσιάστηκε μία πρόταση ξενοδοχείου, χρησιμοποιώντας Α’ ύλες της εταιρείας Alfa Wood Group, σε συνεργασία με το γνωστό βιομηχανικό σχεδιαστή Γιάννη Γεωργαρά. Οι Τεχνολογικές & σχεδιαστικές εξελίξεις στο χώρο του επίπλου αλλά και οι εφαρμογές του στον ξενοδοχειακό κλάδο, είναι σημεία που τονίστηκαν στην παρουσίαση και πρόσφεραν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Η διοίκηση του ομίλου Alfa Wood Group πιστεύοντας στην επανεκκίνηση της Ελληνικής οικονομίας, συμμετέχει ενεργά σε αυτό το δρόμο, προσφέροντας νέα υλικά και καινοτόμες εφαρμογές σε ελκυστικές τιμές καλώντας νέους συνεργάτες για εφαρμογή αυτών. Αποτελώντας σημείο έμπνευσης για τον κατασκευαστικό κλάδο και τους εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο της σύγχρονης αρχιτεκτονικής & διακόσμησης, η Alfa Wood Group πιστεύει ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των επισκεπτών της και τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.