Φανταστείτε τα ακουστικά πάνελ της Alfa Wood Group στο δωμάτιο των ονείρων σας…

Τι είναι το Alfa Deco Visualizer?

Το Alfa Deco Visualizer είναι ένα εργαλείο AR (Augmented Reality), σχεδιασμένο από την ALFA WOOD GROUP για να σας βοηθήσει να απεικονίσετε τα ακουστικά πάνελ, μέσα στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο!
Μη φαντάζεστε απλά πως θα φαινόταν τα ακουστικά πάνελ στο δωμάτιο σας, αλλά δείτε τα «ζωντανά» δοκιμάζοντας το Alfa Deco Visualizer σήμερα!

Πως δουλεύει

Για να δείτε πως θα φαίνονται τα ακουστικά πάνελ στο δωμάτιό σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 

 

1.Φωτογραφίστε το δωμάτιό σας.

Ανεβάστε μια φωτογραφία του δωματίου σας ή χρησιμοποιήστε μια από τις προκαθορισμένες σκηνές δωματίου μας.

 2.Επιλέξτε ακουστικό πάνελ.

Βρείτε μια ταπετσαρία τοίχου και επιλέξτε το σημείο που θέλετε να τοποθετήσετε τα ακουστικά πάνελ και την απόχρωση που επιθυμείτε.

3.Αποθήκευση ή κοινή χρήση

Mοιραστείτε ή αποθηκεύστε το αποτέλεσμα που δημιουργήσατε!

Τόσο απλό! Δοκιμάστε το τώρα!

 

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Alfa Deco Visualizer;

Για να βρείτε τα ιδανικά ακουστικά πάνελ για το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο, λαμβάνοντας τη σωστή απόφαση της αγοράς με μεγαλύτερη σιγουριά!
Η αγορά ενός ακουστικού πάνελ μπορεί να γίνει εύκολη, διότι μπορείτε να τα φανταστείτε στον χώρο σας πριν ακόμα τα τοποθετήσετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τραβήξετε μια φωτογραφία του δωματίου που ανακαινίζετε, στην συνέχεια αφήστε το Alfa Deco Visualizer να κάνει τα υπόλοιπα!

 

Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το Deco Visualizer;

Το Alfa Deco Visualizer μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε επιτραπέζιο υπολογιστή, tablet ή σε κινητό. Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τραβήξετε μια φωτογραφία του δωματίου σας και τα ακουστικά πάνελ αντικαθίσταται με την επιλεγμένη επιλογή! Μπορείτε να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε την εικόνα σας γρήγορα και εύκολα.
Ακολουθήστε τον παραπάνω οδηγό.

Κατεβάστε την εφαρμογή μας από το Play Store σε Android συσκευές και από τo AppStore σε iOS συσκευές.