Δελτία Τύπου

Εντυπωσιακή η παρουσία της ALFA WOOD στo Forum Wood Teck της Αιγύπτου

EGYPT1

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με μεγάλη επισκεψιμότητα στο περίπτερο του ομίλου Alfa Wood Group ολοκληρώθηκε η έκθεση WOODTECH στη Damietta Αιγύπτου στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Sports Hall Ras El Bar στις 26 & 27 Νοεμβρίου 2016.

H Woodtech Forum ήταν η πρώτη έκθεση που πραγματοποιήθηκε για τους επαγγελματίες του ξύλου & του επίπλου στην καρδιά της Αιγυπτιακής επιχειρηματικότητας.
Σε ένα νέο συνεδριακό & εκθεσιακό χώρο το περίπτερο της Alfa Wood Group ξεχώρισε και όλοι οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τα στελέχη του ομίλου για όλα τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν ποικιλοτρόπως και άψογα εναρμονισμένα με τον χώρο. Παρουσιάστηκε η νέα γκάμα των προϊόντων σε μελαμίνες, πάγκους, ακρυλικές επιφάνειες & δάπεδα Laminate παρέχοντας ολοκληρωμένες, οικονομικές & εργονομικές λύσεις. Λύσεις που αποτελούν προϊόν πολυετούς εμπειρίας και συνεχούς εκπαίδευσης σε τεχνογνωσία & εκσυγχρονισμό.
Ο όμιλος με την δυναμική του παρουσία επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τις δυνατότητες που έχει να διακρίνεται επάξια και σε διεθνή forum.

EGYPT1

egypt2