Δελτία Τύπου

Επίσκεψη του τμήματος διακοσμητικής του ΙΕΚ Δήμητρα στις εγκαταστάσεις της ΑLFA WOOD GROUP

ΙΕΚ Δημητρα.

Επίσκεψη του τμήματος διακοσμητικής του ΙΕΚ Δήμητρα στις εγκαταστάσεις της ΑLFA WOOD GROUP

Στο σύγχρονο και μοναδικής αισθητικής showroom της Alfa Wood Group στη ΒΙ.ΠΕ Λάρισας, ξεναγήθηκαν οι σπουδαστές του 1ου έτους του ΙΕΚ Δήμητρα.

Στον εκθεσιακό χώρο των 500 τ.μ. όλοι οι συνεργάτες, οι αρχιτέκτονες, οι διακοσμητές αλλά και οι φοιτητές που θα εργαστούν στον συγκεκριμένο κλάδο, μπορούν να ανακαλύψουν τον κόσμο του ξύλου & να εμπνευστούν για τα επερχόμενα έργα τους.

Οι νέοι διακοσμητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων ξύλου και υλικών, που οι συνδυασμοί μεταξύ τους προσφέρουν λύσεις και διακοσμητικές προτάσεις σε κάθε αρχιτέκτονα και διακοσμητή που θέλει να προτείνει κάτι διαφορετικό, με δημιουργικότητα στις ανακαινίσεις και ανακατασκευές χώρων.

Πατώματα, πάγκοι κουζίνας, πόρτες, επενδεδυμένα πάνελ, κλασικά αλλά και νέα σχέδια είναι μερικά από τα προϊόντα που προκάλεσαν το ενδιαφέρον των σπουδαστών.

Ευχαριστούμε το ΙΕΚ Δήμητρα και ειδικά τον υποδιευθυντή κ. Μόσχη που εμπιστεύονται την ΑLFA WOOD GROUP για την γνώση και την κατάρτιση των σπουδαστών του.