Δελτία Τύπου

Η Alfa Wood Group στην τελετή αποφοίτησης του Τμ. Δασολογίας Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

ΜΓΒΜΦ

Η Alfa Wood Group στην τελετή αποφοίτησης του Τμ. Δασολογίας Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Η Alfa Wood Group αποδεχόμενος την πρόσκληση του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στα πλαίσια της εκδήλωσης ορκωμοσίας αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προηγμένες Μέθοδοι Σχεδιασμού, Τεχνολογίας & Μάνατζμεντ Προϊόντων από Ξύλο» και «Πολυλειτουργική Διαχείριση Δασικών Οικοσυστημάτων & Βιοοικονομία», του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού, της απονομής βραβείων και τιμητικών πλακετών και της ημέρας καριέρας, είχε την τιμή να παρουσιάσει τις δραστηριότητές του στους φοιτητές, απόφοιτους & μελλοντικούς συνεργάτες στον κλάδο της βιομηχανίας ξύλου, παρουσία των κ.κ. Καθηγητών και Πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30/03/2022 στις άρτιες εγκαταστάσεις του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού στην Καρδίτσα.

Τον Όμιλο εκπροσώπησαν η κα Ιωάννα Δημάκη, Διευθύντρια Marketing και τα στελέχη του Τμ. Προμηθειών και Τμ. Ποιοτικού Ελέγχου κ.κ. Ιωάννης Δελφός & Αλέξανδρος Τσινίδης – απόφοιτοι του τμήματος – οι οποίοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Σχολής και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους μελλοντικούς τεχνολόγους του κλάδου.

Η Alfa Wood Group παραμένοντας πιστός στις αξίες του, χαιρετίζει και υποστηρίζει έμπρακτα την ακαδημαϊκή προσπάθεια μέσω της μακροχρόνιας συνεργασίας του με το Τμήμα.