Νέα Προϊόντα

Πάγκοι Κουζίνας – ALFA TOPS: Κορυφαία υλικά για την κατασκευή πάγκου κουζίνας

ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ALFA TOPS: Κορυφαία υλικά για την κατασκευή πάγκου κουζίνας

Η επιλογή του υλικού για τον πάγκο της κουζίνας είναι μια απόφαση που θα επηρεάσει τόσο το αισθητικό όσο και το πρακτικό αποτέλεσμα. Επιλέγοντας πάγκο θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τόσο την αντοχή και τη διάρκεια όσο και την αισθητική. Οι πάγκοι ALFA TOPS διαθέτουν όλα τα παραπάνω και επιπλέον καθαρίζονται πολύ εύκολα και χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση καθώς είναι μη απορροφητικοί και μη πορώδες.

Η Alfa Wood Group διαθέτει μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υφών με χαρακτηριστικά πρωτοτυπίας, καινοτομίας και ανθεκτικότητας. Οι πάγκοι κουζίνας διατίθενται επίσης και ως πλάτες κουζίνας στις ίδιες αποχρώσεις και υφές. Προσφέρουν απεριόριστες επιλογές στο design της κουζίνας, ώστε η κουζίνα των ονείρων σας να γίνει πραγματικότητα.

O πυρήνας των πάγκων κουζίνας (ALFA TOPS) αποτελούνται από ανθυγρή υψηλής πυκνότητας μοριοσανίδα η οποία επενδύεται με διακοσμητικό laminate υψηλής πίεσης (HPL). Η ανθυγρή μοριοσανίδα είναι κατάλληλη ιδιαίτερα για κατασκευές που απαιτούν υψηλή αντοχή στην υγρασία αλλά και για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Η χρήση των πάγκων Alfa Wood Group είναι πολύπλευρη. Χρησιμοποιούνται ιδανικά σε κουζίνες αλλά είναι κατάλληλοι και για χρήση σε γραφεία, καταστήματα και σε ποικίλες οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές.

Οι πάγκοι κουζίνας κατασκευάζονται σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα, για να καλύπτουν κάθε ανάγκη εσωτερικού σχεδιασμού που θα απολαμβάνουν οι πελάτες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πλεονεκτήματα

  • Ανθεκτικοί με μεγάλη αντοχή σε κρούσεις, τριβές και λεκέδες.
  • Ισχυρή αντίσταση σε ακραίες κλιματικές συνθήκες και υπεριώδης ακτίνες UV.
  • Δεν αποχρωματίζονται.
  • Προσφέρουν μια αξιόπιστη & ανθεκτική προστασία κατά των βακτηρίων και δίνουν άλλη διάσταση στην υγιεινή και στην καθαριότητα.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι φιλικές προς το περιβάλλον.
  • Χάρη στην ανθεκτικότητά του στις υψηλές θερμοκρασίες, την υγρασία και το νερό, είναι εξαιρετικά κατάλληλος για χρήση στην κουζίνα. ƒ
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πλάτη επένδυσης επιφανειών.
  • Κατηγορία εκπομπών φορμαλδεΰδης E1.

Βρείτε όλους τους πάγκους κουζίνας εδώ

Δείτε επίσης τα Alfa Hpl Compact Panels, Τα Alfa Compact είναι ένα καινοτόμο προϊόν νέας γενιάς που είναι ανθεκτικό, αντιβακτηριδιακό και εύκολο στο καθάρισμα.