Δελτία Τύπου

Παρουσίαση νέων προϊόντων της ALFA WOOD GROUP σε συνεργασία με την ξυλεία Τομαράς στην Καλαμάτα

ΤΟΜΑΡΑΣ

Παρουσίαση νέων προϊόντων της Alfa Wood Group σε συνεργασία με την ξυλεία Τoμαράς στην Καλαμάτα

Η Alfa Wood Group, σε συνεργασία με την ξυλεία ΤΟΜΑΡΑΣ, παρουσίασε τα νέα της προϊόντα στην Καλαμάτα το Σάββατο 4 Μαρτίου, σε μια επιτυχημένη εκδήλωση.

Πολλοί αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μαραγκοί και κατασκευαστές, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ενώ το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν στην παρουσίαση με ερωτήσεις και τοποθετήσεις για τα προϊόντα και τις εφαρμογές τους, δημιούργησαν ένα δημιουργικό και διαδραστικό κλίμα, με την ομάδα της Alfa Wood Group να απαντά σε εξειδικευμένες ερωτήσεις και απορίες.

Παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι νέες πλάκες μελαμίνης, TERRA, INTRA, NAVA, PALL, πάγκοι με νέα σχέδια, acoustic panel, μαρκετερί, και πατώματα.

Ειδική αναφορά έγινε για τις νέες επενδύσεις του ομίλου, ύψους 18 εκ. ευρώ με την εξαγορά εργοστασίου παραγωγής νοβοπάν , με την κατασκευή μιας νέας γραμμής πρέσας SYNCHRONIZE, τεχνολογίας μελαμίνης και σε μια δεύτερη γραμμή παραγωγής ειδικών επιφανειών σε pet matt και gloss επιφάνειες μέσω καινοτόμων τεχνολογιών, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Ευχαριστούμε όλους τους καλεσμένους για την παρουσία τους και την εταιρεία του κ. Νίκου και Κας Βασιλικής Τομαρά, για την υπέροχη φιλοξενία και την ευκαιρία που έδωσε στον όμιλο μας, να αποδείξει για άλλη μια φορά ότι είμαστε κοντά στον έλληνα βιοτέχνη.