Δελτία Τύπου

Σε εορταστικό κλίμα η κοπή πίτας της ALFA WOOD GROUP

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 6

Σε εορταστικό κλίμα η κοπή πίτας της Alfa Wood Group

Με μεγάλη επιτυχία και σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του ομίλου Alfa Wood Group, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου , στις Βερσαλλίες.

Στην όμορφη εκδήλωση, εργαζόμενοι , εκπρόσωποι φορέων και φίλοι του ομίλου έδωσαν δυναμικά «το παρών»

Το προσωπικό του ομίλου ήρθε από όλη την Ελλάδα, από την Λάρισα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γρεβενά, Νευροκόπι. Αλεξανδρούπολη, Βόλο, Τρίκαλα και Άργος για να ανταλλάξει ευχές και να διασκεδάσει.

Η ευλογία και η κοπή πίτας πραγματοποιήθηκε από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο παρουσία των ιδρυτών κ. Αδαμόπουλο και κ. Αγοραστού, όπως και των μελών του διοικητικού συμβούλιου, τους κ. Στέλιου Αγοραστού, κ. Γιώργου Αδαμόπουλου και κ. Βασίλη Αδαμόπουλου.

Ακολούθησε η ομιλία του προέδρου της Alfa Wood Group, κ. Αδαμόπουλου, ο οποίος αφού ευχήθηκε στο προσωπικό του ομίλου και στους καλεσμένους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη, ενώ έκανε μια μικρή διαδρομή από την ίδρυση του ομίλου μέχρι και σήμερα.

Αναφέρθηκε στις δυσκολίες και στις προκλήσεις του 2022, τονίζοντας όμως ότι κύριο χαρακτηριστικό του χρόνου που πέρασε ήταν η άνοδος της Alfa Wood Group, η αύξηση του κύκλου εργασιών και το μεγάλο επενδυτικό πλάνο που έχει ήδη ξεκινήσει, ύψους 18 εκ. ευρώ.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο γενικός διευθυντής του ομίλου κ. Θανάσης Γρηγοριάδης, ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στα οικονομικά στοιχεία του ομίλου και την εντυπωσιακή εξέλιξη του στα χρόνια που δραστηριοποιείται. Τόνισε τις δυσκολίες του κλάδου αλλά και τις επενδύσεις που θα υλοποιηθούν το 2023, με νέες γραμμές παραγωγής αλλά και το τέταρτο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας από βιομάζα, κατατάσσοντας τον όμιλο πολύ μεγάλη δύναμη στην ενέργεια.

Ακολούθησαν δύο κληρώσεις με μεγάλα δώρα για τους εργαζομένους του ομίλου.

Για πρώτη φορά τιμήθηκαν οι άνθρωποι που έχουν συμπληρώσει 20 χρόνια εργασίας στον όμιλο. Για την προσφορά και την αφοσίωση τους, κληρώθηκε ένα ταξίδι αξίας 1000€.

Ακολούθησε δεύτερη κλήρωση με 4 τυχερούς να κερδίζουν χρηματικό ποσό αξίας 500€ έκαστος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι:

Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λάρισας και Τύρναβου κ. Ιερώνυμος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, οι κυρίες και κύριοι βουλευτές, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Στέλλα Μπίζιου, Ευαγγελία Λιακούλη και Βασίλειος Κόκκαλης.

Ο αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Διαμάντος, ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, η πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κα. Τάνια Δόκου.

Ο πρόεδρος Συνεταιριστικής τράπεζας Θεσσαλίας κ. Αναστάσιος Λάππας, ο διευθυντής καταστήματος της Optima Bank κ. Γιάννης Τσινογιάννης και ο διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας Ελευθερία κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος.