Δελτία Τύπου

Δυναμικό παρόν της Alfa Wood Group στη διεθνή έκθεση Sicam 2023 στο Pordenone της Ιταλίας!

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε για άλλη μία χρονιά η συμμετοχή της Alfa Wood Group στη διεθνή έκθεση Sicam 2023 από 17 έως 20 Οκτωβρίου, στο Pordenone της Ιταλίας.

Το φετινό περίπτερο του ομίλου εντυπωσίασε με τη νέα σειρά Synchro Collection μια καινοτόμα διακοσμητική επιφάνεια. Η προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται  ΕIR Technology (Embossed In Register), προσδίδει στις πρωτοποριακές επιφάνειες, μία αυθεντική όψη και αίσθηση φυσικού ξύλου, καθώς το ανάγλυφο ακολουθεί τα νερά της επιφάνειας του ξύλου.

Το ενδιαφέρον επίσης κέρδισαν οι  σειρές L’arte Del Legno & Intarsio 2023 μία γκάμα σχεδίων παραδοσιακής διακοσμητικής τέχνης  μαρκετερί. Το αποτέλεσμα αποζημίωσε με την αισθητική του τελειότητα τους επισκέπτες, απολαμβάνοντας  την χειρονακτική αξία των σχεδίων.

Οι νέες διακοσμητικές επιφάνειες Pall, Silk & Nava της Avant Collection, επιφάνειες με αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή δράση, επενδύσεις τοίχου και ακουστικά πάνελ ήταν ορισμένα από τα προϊόντα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των παραβρισκόμενων.

Τα επιχειρηματικά ραντεβού και η ροή των επισκεπτών στο εντυπωσιακό περίπτερο του ομίλου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Η Alfa Wood Group τους ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό που έδειξαν για τα προϊόντα της καθώς και για την υποστήριξη για όσα πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο ξύλου.

Ο όμιλος ανανεώνει πιστά το ραντεβού του στη Sicam 2024 !!