Δελτία Τύπου

ALFA WOOD NEWS 2018

alfawood news2018

Αγαπητέ συνεργάτη,
Στόχος μας είναι μέσα από αυτή την εταιρική έκδοση που κρατάτε στα χέρια σας και που φέρει τον τίτλο Alfa Wood Group NEWS, να επικοινωνήσουμε μαζί σας, τις αξίες μας, τη φιλοσοφία μας, αλλά και τα νέα του ομίλου μας που σκοπό έχουν την κάλυψη των αναγκών και την ενημέρωση του κάθε επαγγελματία.

Θα γνωρίσετε την ψυχή της Alfa Wood Group που δεν είναι άλλη από τα στελέχη και τους συνεργάτες του ομίλου μας. Αυτό άλλωστε είναι και οι αγγελιοφόροι των αξιών και των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων.

Αυτή, η πρώτη έκδοση τoυ «Alfa Wood Group NEWS» , το οποίο απευθύνεται σε όλη την αγορά ξύλου και επίπλου, διαθέτει τέσσερις ενότητες:

Εταιρικά: Σε αυτή την ενότητα θα παρουσιάζονται εταιρικά νέα, όπως: παρουσίαση εργοστασίων του ομίλου, παραγωγικών γραμμών, συνεργατών ή θυγατρικών εταιρειών, ανακοίνωση στρατηγικών αποφάσεων, κλπ
Προϊόντα: Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε πληροφόρηση για νέα προϊόντα, σχέδια, χρώματα κ.λ.π.
Οικολογία: Εδώ θα παρουσιάζονται απόψεις, νέα και προϊόντα που αναδεικνύουν την οικολογική μας συνείδηση.
Αρχιτεκτονική: Σε αυτήν την ενότητα βλέπουμε έργα για την κατασκευή των οποίων χρησιμοποιήθηκαν τα υλικά μας, δίνουμε tips για την χρήση των προϊόντων μας, ανταλλάσουμε απόψεις κ.α.
Φιλικά,

alfawood news2018