Εκθέσεις

Η παρουσία της Alfa Wood Group στην έκθεση Sicam 2022 στο Pordenone έκλεψε τις εντυπώσεις με καινοτόμα υλικά, σύγχρονη αισθητική και νέες ιδέες.

1

Η παρουσία της Alfa Wood Group στην έκθεση Sicam 2022 στο Pordenone έκλεψε τις εντυπώσεις με καινοτόμα υλικά, σύγχρονη αισθητική και νέες ιδέες.

Για άλλη μία χρονιά χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο, επισκέφτηκαν την Alfa Wood Group, την μοναδική Ελληνική εταιρεία που είχε συμμετοχή στο Pordenone της Ιταλίας από 18 έως 21 Οκτωβρίου, για να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις, ενώ το έντονο ενδιαφέρον τους και η θερμή ανταπόκριση είναι οι λόγοι που κάνουν την συμμετοχή της Alfa Wood Group τόσο επιτυχημένη.

Το φετινό περίπτερο του ομίλου εντυπωσίασε με τη νέα σειρά L’arte Del Legno & Intarsio 2023, μία γκάμα σχεδίων μαρκετερί. H νέα collection λανσάρει την παραδοσιακή τεχνοτροπία στον τομέα του καπλαμά, όπου ο όμιλος με μεγάλη εμπειρία και με σωστό αρχικό σχεδιασμό, αποτυπώνει με χειροποίητο τρόπο τα διάφορα σχέδια μαρκετερί, αποζημιώνοντας με την αισθητική τους τελειότητα τον καταναλωτή.

Αντάξια του πολύ υψηλού επιπέδου της διοργάνωσης στάθηκαν τα στελέχη του ομίλου, τα οποία παρουσίασαν όλη την προϊοντική γκάμα της εταιρίας. Έμφαση δόθηκε στα μαρκετερί, στις νέες διακοσμητικές επιφάνειες Pall, Silk & Nava, σε νέα χρώματα με αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή δράση, στα Alfa Compact, στη νέα πρόταση σε Synchronized επιφάνειες (Εmbossed Ιn Register), καθώς και στους εργονομικούς πάγκους εργασίας πάχους 20mm.

Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και ανάπτυξη επαγγελματικών σχέσεων δημιουργήθηκαν με νέους επισκέπτες καθώς με τους παλαιότερους συνεργάτες τα στελέχη αντάλλαξαν απόψεις και σύσφιξαν τις σχέσεις τους. Η Alfa Wood Group τους ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό που έδειξαν για τα προϊόντα της καθώς και για την υποστήριξη για όσα πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο ξύλου. Ο όμιλος ανανεώνει πιστά το ραντεβού του στη Sicam 2023!!!