Εκθέσεις

Συμμετοχή της ALFA WOOD GROUP στο Τhe Architect Show 2022

Η Alfa Wood Group συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη τέταρτη διοργάνωση Τhe Architect Show 2022 στο Metropolitan Expo, στις 10 & 11 Δεκεμβρίου

Η εμπειρία της Alfa Wood Group στις εκθέσεις φάνηκε για άλλη μια φορά στο ξεχωριστό στήσιμο του περιπτέρου της και στην μεγάλη προσέλευση των επισκεπτών .

Αρχιτέκτονες αφιέρωσαν χρόνο για να ενημερωθούν από την ομάδα συνεργατών του ομίλου, πως με τα νέα υλικά και την τεχνολογία της Alfa Wood Group, ένας εμπορικός χώρος, μια ανακαίνιση σπιτιού ή ένα ξενοδοχείο μπορεί να ξεχωρίσει και να αποκτήσει την δική του ταυτότητα .

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών κέρδισε η νέα σειρά L’arte Del Legno, που αποτελείται από μια γκάμα σχεδίων μαρκετερί, με γεωμετρικά σχήματα φυσικού καπλαμά. Στις επιφάνειες αποτυπώνονται απλές γεωμετρικές μορφές που συνδυάζονται με χρώματα φυσικού ξύλου σε δισδιάστατο επίπεδο

Οι επισκέπτες γνώρισαν επίσης τα εντυπωσιακά νέα χρώματα των διακοσμητικών επιφανειών Super Matt. Επιφάνειες υψηλής αισθητικής και αντοχής, με βελούδινη υφή και μοντέρνες μονόχρωμες ματ επιλογές. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προστίθεται η αντοχή στις γρατζουνιές και τις δαχτυλιές και η μηδενική φορμαλδεΰδη.

Η Alfa Wood Group αποδεικνύει την δυναμική της και την ηγετική της θέση στην αγορά της Ελλάδος, με την νέα μεγάλη επένδυση σε διακοσμητικές επιφάνειες, το synchronized Surfaces, νέες υφές όμοιες με καπλαμά, όπου η εμφάνιση, η αίσθηση και οι χρωματισμοί θα είναι ίδιοι με το πραγματικό ξύλο. Διακοσμητικές επιφάνειες και νέα χρώματα που θα αποπνέουν που θα αποπνέουν την ζεστασιά και την ποιότητα του ξύλου.

Η εξέλιξη και ο επαγγελματισμός της Alfa Wood Group είναι μία εγγύηση που αναγνωρίζεται και εκτιμάται κάθε φορά από τους επισκέπτες των εκθέσεων, δημιουργώντας έτσι ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξη προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων.