Δελτία Τύπου

Η ALFA WOOD καταξιώνεται στον κλάδο του Τουρισμού

horeca 2018 melamines

Η Alfa Wood Group καταξιώνεται στον κλάδο του Τουρισμού

horeca 2018 melaminesΞεπέρασε κάθε προσδοκία ο αριθμός των επιχειρηματιών που επισκέφθηκαν το περίπτερο του ομίλου Alfa Wood Group στην Έκθεση HORECA που έλαβε χώρα από 9 έως 12 Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα, στο εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της εταιρείας ενημέρωσαν τους επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης για τα προϊόντα του ομίλου, ενώ παράλληλα κλείστηκαν σημαντικές συμφωνίες με εμπόρους για αντιπροσώπευση των προϊόντων της. Το περίπτερο επισκέφθηκαν επίσης γνωστοί αρχιτέκτονες και διακοσμητές από όλη την Ελλάδα.

Πρωταγωνιστική θέση είχαν τα συνθετικά ξύλινα δάπεδα laminate – τα μοναδικά ελληνικής παραγωγής- τα προγυαλισμένα δάπεδα από φυσική ξυλεία, οι εσωτερικές πόρτες και οι αποχρώσεις ξυλείας του ομίλου που για μία ακόμη φορά έδωσαν το στίγμα της καινοτομίας και της νεωτερικότητας.

Η διεθνώς καταξιωμένη ελληνική εταιρεία, με εξαγωγές σε όλες τις Ηπείρους, απέδειξε ότι οι Έλληνες επαγγελματίες έχουν πολλούς λόγους για να εξοπλίζουν τις μονάδες τους με τα προϊόντα ξυλείας της. Τα στελέχη του ομίλου απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι η καινοτομία και η εξέλιξη αποτελούν το καλύτερο διαβατήριο για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης.