Μας Εμπιστεύτηκαν

AWG επιφάνειες στο Athens Capital Hotel – MGallery

121524718_209944757215694_7528133836573441326_o

Ο όμιλός μας αισθάνεται πολύ περήφανος που συμμετείχε στην αναβίωση του ιστορικού King’s Palace! Σε μια μοναδική τοποθεσία, στην Πλατεία Συντάγματος, την πιο ιστορική πλατεία της χώρας, το

Athens Capital Hotel – MGallery άνοιξε τις πόρτες του. Επιφάνειες μας έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλους του χώρους του ιστορικού ξενοδοχείου!

Ένα τοπόσημο της Πλατείας Συντάγματος.

Οι τοίχοι του Athens Capital Hotel-MGallery αντηχούν τη σύγχρονη ιστορία της πρωτεύουσας. Στα τέλη της δεκαετίας του 1950, ο Κώστας Κιτσίκης σχεδίασε το αρχικό κτήριο για να στεγάσει το 1959 το θρυλικό King’s Palace, ένα από τα σημαντικότερα ξενοδοχεία της πόλης, που φιλοξένησε την αθηναϊκή και διεθνή ελίτ για δεκαετίες. Εξήντα χρόνια αργότερα, το τοπόσημο της Πλατείας Συντάγματος αναγεννήθηκε ως Athens Capital Hotel-MGallery.

Η διαχρονική αισθητική, η εκλεπτυσμένη διακόσμηση και οι υψηλού επιπέδου, προσωποποιημένες υπηρεσίες εγγυώνται μια συναρπαστική εμπειρία διαμονής στα 177 δωμάτια και σουίτες του Athens Capital Hotel-MGallery, αναδεικνύοντάς τα σε ιδανική επιλογή για όσους ταξιδεύουν είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για αναψυχή.

Technical Development, Furniture construction & installation: PAFOS S.A.

Architectural Design:

MTArchitects

MT architects – Massouridis – Theodoraki Architects

Interior Design: MKV – Interior Architectural Design
Construction Coordinator / Management : ECC