Δελτία Τύπου

Εγκαίνια νέου κέντρου διανομής στα Γιαννιτσά

1 ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Το νέο της κατάστημα στα Γιαννιτσά εγκαινίασε την Δευτέρα, 15 Απριλίου, ο όμιλος ΑLFA WOOD.
Το κατάστημα έχει επανασχεδιαστεί με βάση τα σύγχρονα πρότυπα εξυπηρέτησης και αναδεικνύει την πελατοκεντρική προσέγγιση που χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία του ομίλου .

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο Αντιπρόεδρος του ομίλου κος Στέλιος Αγοραστός, αφού συνεχάρη τα στελέχη του ομίλου για τις επιδόσεις και την προσπάθειά τους όλα αυτά τα χρόνια, τόνισε:
«Τα μεγάλα πλεονεκτήματα που πρέπει να διακρίνουν μία βιομηχανία είναι δύο: η καινοτομία και η βελτίωση της ποιότητας με παράλληλη μείωση του κόστους ώστε τα προϊόντα που όλοι εσείς παράγετε να είναι προσιτά στο ευρύ κοινό. Και τα δύο αυτά στοιχεία θα τα βρείτε στον όμιλό μας. Πάντα βάζουμε νέα και καινοτόμα προϊόντα στην αγορά και πάντοτε φροντίζουμε να πληρούν την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας / τιμής.». 1 ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Ευχαρίστησε επιπλέον τους ιδρυτές του ομίλου κ.κ Χρήστο Αγοραστό και Αντώνη Αδαμόπουλο για τη σημερινή θέση του ομίλου, αλλά με ιδιαίτερη μνεία αναφέρθηκε και στους κατασκευαστές επίπλων και ξυλουργικών προϊόντων:
«Πάνω από όλα όμως ευχαριστούμε όλους εσάς, τους κατασκευαστές επίπλων και άλλων ξυλουργικών προϊόντων, που μας αγκαλιάσατε, μας στηρίξατε και μας αναδείξατε. Σας οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την δουλειά σας προσφέροντας και στο μέλλον καλύτερα ακόμη προϊόντα σε όλο και πιο προσιτές τιμές».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης κoς Κων. Γιουτίκας, ο Δήμαρχος Γιαννιτσών κος Γρηγ. Στάμκος και πλήθος πελατών, συνεργατών, εργαζομένων και φίλων.

{gallery}news/2019/egainia-giannitsa:260:180::{/gallery}