Εκθέσεις

Ανεπανάληπτης αισθητικής το περίπτερο του ομίλου Alfa Wood Group στην 9η MEDWOOD

medwood-flooring

Η επιστροφή της Alfa Wood Group στην 9η Medwood που έλαβε χώρα στις 4-7 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN Expo στην Αθήνα, δεν επιβεβαίωσε μόνο την ηγετική της θέση στον κλάδο της ξυλείας, αλλά ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επισκεψιμότητα στο περίπτερό του ομίλου.

Το εκθεσιακό hall ήταν στοχαστικά σχεδιασμένο, γεγονός που σχολιάστηκε διθυραμβικά από ένα ευρύ φάσμα επισκεπτών και προσέλκυσε τα βλέμματα εκατοντάδων επισκεπτών, προερχόμενοι από κομβικούς τομείς της ξυλείας, των κατασκευών, της αρχιτεκτονικής και διακόσμησης και άλλων παρεμφερή ειδικοτήτων, καθώς περιηγήθηκαν σε όλους τους χώρους από τα έμπειρα στελέχη του ομίλου και ενημερώθηκαν για τις νέες τάσεις του χώρου.

Σεβόμενος ο όμιλος τις υψηλές απαιτήσεις των συνεργατών και πελατών της, προχώρησε σε ένα αποφασιστικό διπλό επενδυτικό άλμα. Η νέα επενδυτική γραμμή διακοσμητικής επιφάνειας Synchro, η οποία ενσωματώνει την προηγμένη τεχνολογία EIR Technology και η γραμμή παραγωγής πάνελ με επίστρωση Pet, βρίσκουν εφαρμογή σε κάθε είδους δόμηση και ανακαίνιση οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Οι σύγχρονες νέες διακοσμητικές επιφάνειες κόσμησαν το περίπτερο της Alfa Wood Group. Μεγάλη εντύπωση επιπλέον προκάλεσαν τα νέα προφίλ διακοσμητικών επιφανειών τοίχου με επένδυση Veneer και CPL με νέα σχέδια καθώς και τα ηχοαπορροφητικά πάνελ του ομίλου.

Σύσσωμη η διοίκηση δήλωσε «Μόνοι μπορούμε να κάνουμε λίγα … μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά. Άλλωστε η αριστεία δεν είναι πράξη, αλλά συνήθεια!» και ευχαρίστησε τα στελέχη τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες, πελάτες και φίλους του ομίλου που επισκέφθηκαν το περίπτερο, γιορτάζοντας τα 44α γενέθλια της Alfa Wood Group.