Νέα Προϊόντα

Επιφάνειες – ALFA Surfaces: Μοναδική πρώτη ύλη για την κατασκευή επίπλων

SURFACES 2022

Επιφάνειες – ALFA Surfaces: Μοναδική πρώτη ύλη για την κατασκευή επίπλων

Οι διακοσμητικές σειρές επιφανειών μελαμίνης ALFA Surfaces, με τη σφραγίδα ποιότητας της ALFA WOOD GROUP, μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα αυθεντικό στυλ υψηλής αξίας, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα της ευκολότερης συντήρησης.

Η καινοτόμα σειρά προϊόντων ALFA Surfaces βρίσκεται στο απόγειο της εξέλιξης της, καθώς ικανοποιεί τις αισθήσεις αλληλοσυμπληρώνοντας την οπτική αλλά και την αισθητική υφή των υλικών. Όλα τα προϊόντα μελαμινών της σειράς ALFA Surfaces συνδυάζονται άψογα με τις συλλογές προϊόντων, ALFA Panels, ALFA Tops και ALFA Indoor για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα σε κάθε σας κατασκευή.

Εξαιρετικά καθαρά χρώματα και υφές σε απομίμηση φυσικού ξύλου, πέτρας, μαρμάρου, μετάλλου, τσιμέντου, textile και solid color. Επιπλέον τα μονόχρωμα ματ και γυαλιστερά υλικά συνταιριάζουν άψογα μεταξύ τους.

Ερευνούμε και αναπτύσσουμε τα σχέδιά μας, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας είναι πάντα ποιοτικά και καινοτόμα, και συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους, ώστε να δίνουν στους αρχιτέκτονες, στους σχεδιαστές και στους τεχνίτες την ελευθερία και την ευελιξία να εκφράσουν πραγματικά τη δημιουργικότητά τους.

Όλες οι διακοσμητικές σειρές επιφανειών ALFA Surfaces συνδυάζονται με ταινίες περιθωρίων, προσδίδοντας στις επιφάνειες ένα ιδανικό φινίρισμα.

Εφαρμογές:

Εξαρτήματα επίπλων, χωρίσματα, επένδυση τοίχων, πλαίσιο για έπιπλα ταπετσαρίας, πόρτες, συσκευασία, έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, πάγκοι κουζίνας, παιδικά έπιπλα, έπιπλα ξενοδοχείων, έπιπλα καταστημάτων.

Βρείτε όλες τις επιφάνειες ALFA Surfaces εδώ.