Δελτία Τύπου

Η ALFA WOOD GROUP στη διεθνή έκθεση SICAM 2018

sicam 2018

Την επιβεβαίωση της ηγετικής της θέσης στην παγκόσμια αγορά προϊόντων ξύλου επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά η λαρισαϊκή εταιρεία Alfa Wood Group μέσα από την συμμετοχή της στην μεγαλύτερη διεθνή Έκθεση SICAM που διεξήχθη στο διάστημα 16 – 19 Οκτωβρίου στο Pordenone της Ιταλίας.sicam 2018

Την Έκθεση επισκέφθηκαν οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές επίπλων του πλανήτη καθώς και οι σημαντικότεροι έμποροι προϊόντων ξύλου. Στο καλαίσθητο περίπτερο του ελληνικού ομίλου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις νέες προτάσεις του ομίλου που έχουν ήδη λανσαριστεί στην αγορά. Ξεχώρισαν ιδιαίτερα : Τα νέα χρώματα σε διακοσμητικές επιφάνειες και εντυπωσίασε η νέα υφή που αποτελεί πιστή απομίμηση φυσικού ξύλου.

Με τις νέες συμφωνίες που κλείστηκαν, καθώς και με την ανανέωση της εμπιστοσύνης που επέδειξαν οι παλαιότεροι πελάτες, ο ελληνικός όμιλος, που διατηρεί τον κύριο όγκο των παραγωγικών του εγκαταστάσεων στην ΒΙΠΕ Λάρισας, διεύρυνε την εξωστρέφειά του και έδειξε για μία ακόμη φορά ότι η καινοτομία και η κατασκευή προϊόντων που «αγγίζουν» τους διεθνείς καταναλωτές είναι το δυνατότερο σημείο του ομίλου Alfa Wood Group.