Δελτία Τύπου

Wood Awards 2022

Green Awards 2022t

Wood Awards 2022

Η ΑLFA WOOD GROUP συμμετείχε στην τελετή απονομής των Wood Awards 2022, βραβεία τα οποία αναδεικνύουν την αριστεία στον κατασκευαστικό κλάδο, επιβραβεύοντας καινοτόμα και αισθητικά άρτια έργα με δομικό υλικό το ξύλο, στο σύνολο ή μέρος της κατασκευής, προηγμένες τεχνολογίες που αξιοποιήθηκαν αλλά και «πράσινες» διαδικασίες στην επεξεργασία και χρήση του υλικού.

Η Alfa Wood Group σας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά δυο ακόμα βραβεία που απέσπασε στα Wood Awards τα οποία αποτελούν εξαιρετική τιμή για τον όμιλο.

Ο νέος επιβλητικός εκθεσιακός χώρος (Showroom) που μπορεί κάθε συνεργάτης μας, αρχιτέκτονας ή μηχανικός, να ανακαλύψει τον κόσμο του ξύλου & να εμπνευστεί για τα επερχόμενα έργα τους, απέσπασε το βραβείο Gold στην κατηγορία Εκθεσιακές Κατασκευές.

Η πρόσοψη του κτιρίου που φαντάζει περίοπτη στα μάτια των επισκεπτών, είναι μία σύγχρονη κατασκευή του retail design μέσω του συνδυασμού υλικών, όπως το μέταλλο και το ξύλο, χάρισε το βραβείο Silver στον όμιλο Alfa Wood Group, στην κατηγορία Εμπορικά Καταστήματα.