New Products

Master Laminate floors: Excellent quality, durability and unique aesthetics

laminate 1

Master Laminate floors: Excellent quality, durability and unique aesthetics

The floors Master Laminate of the group Alfa Wood Group they offer you great durability, high quality, economy and an aesthetically perfect result. It is the only one Greek production laminate flooring that is produced at the group's industrial facilities in Grevena, adhering to the strictest quality standards, while using the system Uniclic which “clips” the floor panels, making it one of the easiest locking mechanisms for laminate flooring installations.

Η μεγάλη αντοχή των Master Laminate σε συνδυασμό με την ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων καθιστά τα πατώματα ιδανικά για σχεδόν όλους τους χώρους. Τα Laminate of the group Alfa Wood Group αποτελούνται από 27 colors και χωρίζονται σε 3 κατηγορίες: (9 Basic Line in thickness 7mm AC3, 4 Classic Line σε πάχη 8mm AC5-4V και 14 Elegant Line in thickness 8mm AC5-4V Bevel ) capture in the most realistic way all the natural characteristics of a real wooden floor.

 

Πλεονεκτήματα Master Laminate:

Αντοχή στο χρόνο

The floors Master Laminate her Alfa Wood Group είναι μεγάλης αντοχής καθώς αποτελούνται από τον κύριο πυρήνα (HDF) και διακοσμητικό χαρτί με επίστρωση ρητίνης σκληρότητας. Είναι πολύ ανθεκτικά σε φορτία από έπιπλα ή άλλα βαριά αντικείμενα, στο κάψιμο από τσιγάρα ή σε αιχμηρά αντικείμενα. Επίσης τα δάπεδα laminate είναι ανθεκτικά στις υπεριώδες ακτίνες UV και δεν αποχρωματίζονται, αντέχουν στον χρόνο και δεν υφίστανται αλλαγές ή ρωγμές από την υγρασία. Η διάρκεια ζωής για ένα δάπεδο Master laminate είναι από 15 έως 30 έτη.

Εύκολη συντήρηση

The Laminate δάπεδα σε αντίθεση με τα ξύλινα πατώματα δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και συντήρηση, καθώς η ανθεκτικότητά και το υλικό του το καθιστούν άνετο στην χρήση
Ένα από τα πλέον πολύ θετικά του laminate είναι η δυνατότητα αντικατάστασης της φθαρμένης σανίδας τοπικά και η εύκολη αποξήλωση and επανατοποθέτηση 2-3 φορές.

Μοναδική αισθητική

The floors Laminate μοιάζουν με αληθινό ξύλο και προσδίδουν στον χώρο που τοποθετούνται ιδιαίτερη αισθητική και μάλιστα χωρίς να ζημιώνουν το περιβάλλον, αφού είναι κατασκευασμένο κατά 90% από ξύλο, το οποίο προέρχεται από βιώσιμες δασοκομικές πρακτικές.

Εύκολη τοποθέτηση

The floors Master laminate τοποθετούνται εύκολα, καθώς δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προεργασία και τοποθετούνται γρήγορα πάνω από οποιαδήποτε επιφάνεια, γλυτώνοντας επιπρόσθετο χρόνο. Η διαδικασία γίνεται ακόμα πιο εύκολη με το σύστημα uniclick το οποίο “κουμπώνει” τα πάνελ δαπέδων, καθιστώντας το έναν από τους ευκολότερους μηχανισμούς κλειδώματος για εγκαταστάσεις δαπέδων.

 

Με εγγύηση 25 ετών για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, μπορείτε να είστε σίγουροι για μια ζωή.

Ο όμιλος Alfa Wood Group για την ολοκληρωμένη παρουσίαση των χώρων σας διαθέτει σοβατεπί και μία σειρά αξεσουάρ, ιδίων αποχρώσεων.

Η παραγωγική διαδικασία που ακολουθείται από την εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001.

Τα πατώματα Laminate της Alfa Wood Group είναι οικολογικά και παράγονται με μηδενικές ποσότητες φορμαλδεΰδης της κατηγορίας Ε1.

 

Βρείτε όλα τα δάπεδα Laminate της Alfa Wood Group here.