Δελτία Τύπου

Επίσημος χορηγός της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ η ALFA WOOD GROUP

olympiacosbc

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Επίσημος χορηγός της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ η Alfa Wood Group

Στην οικογένεια του πρωταθλητή Ολυμπιακού, ανήκει από σήμερα η Alfa Wood Group, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής ξύλου, με παρουσία άνω των 40 χρόνων σε Ελλάδα και διεθνείς αγορές, όπου αγαπάει και στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό με χορηγίες πολλά χρόνια.

Καλωσορίζουμε την Alfa Wood Group, μια ιστορική εταιρεία, στην οικογένεια των χορηγών και συνεργατών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την σεζόν 2022-23», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης και συνέχισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η μεγαλύτερη και κορυφαία Ελληνική Εταιρεία παραγωγής ξύλου θα είναι από φέτος κοντά μας στην προσπάθεια για την κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ευχόμαστε να συμβάλλουμε και εμείς μέσα από το αποτελεσματικό Χορηγικό Πρόγραμμα μας και τις δραστηριότητες μας κατά την διάρκεια της χρονιάς, στην επίτευξη των εταιρικών στόχων της Alfa Wood Group και να συνεχίσουμε την συνεργασία μας για πολλά ακόμα έτη».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ομίλου κ. Αδαμόπουλος τόνισε: Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που φέτος θα συμπορευτούμε με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στον αθλητισμό. Μία ομάδα με μεγάλες επιτυχίες ,που έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, με την ομαδικότητα και τον επαγγελματισμό της. Προσηλωμένη στους στόχους της , ενώνει και χαρίζει χαρά στον κόσμο της, αξίες που χαρακτηρίζουν και την δική μας εταιρεία.

Ευχόμαστε πολλές διακρίσεις και νίκες στην ομάδα του Ολυμπιακού και ελπίζουμε σε γεμάτα γήπεδα με νέους και οικογένειες, με το «ευ αγωνίζεσθαι» να είναι φέτος ο νικητής.

Δείτε ολόκληρο το αφιέρωμα της τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά στην Alfa Wood Group και για την χορηγία του στην ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=iBHQ6XeVHUg&fbclid=IwAR3vUZuPuGg6-wOxWWLRLfRx_Zjv5mfaq1V3nBpK782U64SlolCo8YghTu8″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7021″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7022″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]