Δελτία Τύπου

Επίσκεψη μαθητών του 13ου ΓΕΛ Λάρισας στις εγκαταστάσεις της ΑLFA WOOD GROUP

Στο σύγχρονο και μοναδικής αισθητικής showroom της Alfa Wood Group  καθώς και στο χώρο παραγωγής στη ΒΙ.ΠΕ Λάρισας,  ξεναγήθηκαν οι μαθητές της Γ΄ τάξης του 13ου ΓΕΛ Λάρισας.

Οι μαθητές μαζί με τους καθηγητές τους είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια μεγάλη βιομηχανική μονάδα επεξεργασίας ξύλου εφαρμόζοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

 Ενημερώθηκαν  από στελέχη του ομίλου για την πορεία της Alfa Wood Group και τα προϊόντα που παράγονται. Επιπλέον παρακολούθησαν όλα τα στάδια παραγωγής, από την παραλαβή πρώτων υλών έως το τελικό παραγόμενο προϊόν διακοσμητικών επιφανειών, πάγκων εργασίας, πορτών, επενδεδυμένων και είδαν τους χώρους αποθήκευσης καθώς και την φόρτωση των εμπορευμάτων.

 Είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν, με τη βιομηχανική παραγωγή, τη λειτουργία και το εργασιακό περιβάλλον ενός εργοστασίου και να κατανοήσουν τη συνέργεια των διαφορετικών ειδικοτήτων και επαγγελμάτων που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία ενός ομίλου.

Ευελπιστούμε ότι η επίσκεψή τους στον όμιλο Alfa Wood Group λειτούργησε σαν ένα μικρό λιθαράκι για τις επαγγελματικές τους επιλογές και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία με λαμπρές & έξυπνες επιλογές!!!