Δελτία Τύπου

Η Alfa Wood Group “κινείται” με πράσινη ενέργεια

alfa wood group car

Η μεγαλύτερή Ελληνική βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου Alfa Wood Group προχώρησε πρόσφατα σε μια σημαντική ανανέωση ηλεκτρικών οχημάτων, που αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή της προς την πράσινη ενέργεια και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Με στόχο την προώθηση της πράσινης κίνησης και τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου η Alfa Wood Group ανανέωσε το στόλο των αυτοκινήτων της, προσθέτοντας 10 ολοκαίνουργια αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η επιλογή του ομίλου να επενδύσει σε ηλεκτρικά οχήματα αντικατοπτρίζει την δέσμευσή της προς την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προκαλούν την ελάχιστη δυνατή ρύπανση σε μακροχρόνια βάση, υπό τον όρο ότι χρησιμοποιούν ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, προϋπόθεση που θα ακολουθήσει ο όμιλος. Υπό αυτή την προϋπόθεση, μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση της παγκόσμιας θέρμανσης που προκαλείται από το φαινόμενο του θερμοκηπίου και να μειώσουν την εξάρτηση από το πετρέλαιο.

Με την ανανέωση του στόλου των αυτοκινήτων της σε ηλεκτρικά μοντέλα, η Alfa Wood Group επιδιώκει ενεργά την ενίσχυση της πράσινης ανάπτυξης. Η χρήση πράσινης ενέργειας σε συνδυασμό με την υιοθέτηση πρακτικών βιοκυκλικής οικονομίας και βιώσιμης διαχείρισης πόρων, ενισχύει την προσπάθεια του ομίλου για την υιοθέτηση μιας οικολογικής συνείδησης & προστασίας του περιβάλλοντος στον τομέα της βιομηχανίας.