Μας Εμπιστεύτηκαν

Προϊόντα ομίλου ALFA WOOD στην TESSEL_eye

tesseleye alfawood laminate4

Tο TESSEL_eye , επιλέχθηκε στα κορυφαία έργα στην κατηγορία “Καλύτερο έργο νέας αρχιτεκτονικής σε υφιστάμενο κτίριο των ετών 2013-2017” στα πλαίσια των Βραβείων που απένειμε το περιοδικό Domés. Πρόκειται για μελέτη στέγασης οφθαλμιατρείου με πτυχωτή γεωμετρία, σε πολυκατοικία του 1980, στο κέντρο της πόλης της Λάρισας designed by :aether:arch . tesseleye alfawood laminate4
O κ.Μόρας Αντώνιος MSc, PgDs Αρχιτέκτονας Μηχανικός μας αναφέρει ότι : Τα χρώματα και οι επιφάνειες είναι πιο έντονα στο χώρο αναμονής, οδηγούν στο dark room όπου σκοτεινιάζουν για να επιτρέψουν τη διενέργεια εξειδικευμένων εξετάσεων ενώ στο χώρο του κυρίως εξεταστηρίου διατηρούν τη γεωμετρία τους μεν αλλά χάνουν το χρώμα τους για να μην αποσπούν την προσοχή από το κυρίως θέμα που δεν είναι άλλο από τον ίδιο τον ασθενή αλλά και για να αναδείξουν τον τεχνολογικό εξοπλισμό του ιατρείου. Στο σύνολο τους χρησιμοποιήθηκαν οικολογικά υλικά (χρωματισμοί, δάπεδα, επενδύσεις). Μεταξύ των υλικών, χρησιμοποιήθηκε το δάπεδο Master laminate του ομίλου Alfa Wood Group, 8201 AC5 9mm bevel.
Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προτίμηση- εμπιστοσύνη και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τέτοια αποτελέσματα….η συγκεκριμένη δουλειά μας επιβεβαιώνει ότι η αισθητική δεν είναι προνόμιο των ακριβών υλικών.

{gallery}pelates/TESSEL EYE:260:200::{/gallery}