Νέα Προϊόντα

Nέα επένδυση τοίχου – Wall Cladding Square

ependisi-toixou

Η νέα επένδυση τοίχου (Wall Cladding Square) της Alfa Wood Group είναι η κατάλληλη επιλογή για να βελτιώσετε, να ανανεώσετε και να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα σε επιλεγμένους οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους.

Είναι ένα νέο προϊόν το όποιο αποτελείται από MDF ανθυγρό επενδεδυμένο με CPL και διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις του ξύλου και μονόχρωμες επιλογές.

Η επένδυση τοίχου σε αποχρώσεις του ξύλου, προσφέρουν μια φυσική εμφάνιση με ανάγλυφη υφή που είναι ιδανική για την επένδυση τοίχων, οροφής, στοιχείων επίπλων ακόμα και ολόκληρων δωματίων, ενώ οι μονόχρωμες παραπέμπουν σε μοντέρνες διακοσμήσεις.

Τα χρώματα που διατίθενται στις επενδύσεις τοίχου είναι:

Επιφάνεια: Intra
Διαστάσεις: Profile No 81
3000 x 90 x 18mm
Profile No 82 3000 x 43 x 18mm

Οι επενδύσεις αποτελούν μια ευέλικτη και ελκυστική λύση εσωτερικού σχεδιασμού που μπορεί να μεταμορφώσει κάθε δωμάτιο σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο. Είναι μία κλασική λύση ανακαίνισης του χώρου σας, που παραπέμπει σε μία ατμόσφαιρα πολυτέλειας και ρομαντικής πινελιάς, αλλά συμβαδίζει και με τις σύγχρονες απαιτήσεις της αρχιτεκτονικής κουλτούρας και του τρόπου διαβίωσης.

Πλεονεκτήματα επένδυσης τοίχου:

• Προσφέρει ευελιξία & γρήγορη τοποθέτηση.
• Αποτελεί οικονομική επιλογή ανακαίνισης του χώρου σας.
• Είναι ανθεκτική.
• Συντηρείται εύκολα.
• Μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει σε κάθε στυλ διακόσμησης.
• Επιλέγοντας Igrafan μπορείτε να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στο φινίρισμα του ξύλου και να τολμήσετε να βάψετε αυτές τις επενδύσεις σε ενδιαφέρουσες αποχρώσεις, για να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση που συμπληρώνει τέλεια τον χώρο.