Δελτία Τύπου

Αγιασμός επαναλειτουργίας του εργοστασίου ELPAΝ

Σε  χαρούμενο κλίμα  πραγματοποιήθηκε την  Πέμπτη 8 Ιουνίου Αγιασμός στο ιστορικό εργοστάσιο της Κομοτηνής (πρώην Shelman), νυν ELPAN πρότυπο παραγωγής Ελληνικών Πάνελ βιομηχανικής ξυλείας.

Μετά από 10 χρόνια άνοιξαν ξανά οι πόρτες του  εργοστασίου, με παρουσία της διοίκησης της Alfa Wood Group και σημαντικών προσκεκλημένων της  τοπικής, θρησκευτικής και πολιτικής ηγεσίας του νομού και της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της  Alfa Wood Group κ. Βασίλης Αδαμόπουλος, ο όμιλος έχει στόχο την πλήρη λειτουργία του εργοστασίου εντός του έτους και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, πλέον των 150 σταδιακά, στηρίζοντας την τοπική οικονομία και την κοινωνική ευημερία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε η διοίκηση προς όλους τους εργαζόμενους για την άοκνη προσπάθειά τους να κρατήσουν σε λειτουργικό περιβάλλον την τελευταία δεκαετία τις εγκαταστάσεις.

Υλοποιώντας το επενδυτικό πλάνο του Ομίλου για την επαναλειτουργία του βιομηχανικού χώρου η βούληση  της διοίκησης είναι η ανοδική πορεία της ELPAN, υιοθετώντας και επενδύοντας σε νέες φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές και τρόπους λειτουργίας με μειωμένο ενεργειακό κόστος και προϊόντα υψηλής & σταθερής ποιότητας.

 Ελπίδα & στόχος η ELPAN να αφήσει το  ισχυρό οικονομικό αποτύπωμα που προμηνύει άλλωστε μία τέτοια επένδυση, αλλάζοντας την εικόνα της Ροδόπης, στηρίζοντας την ποιοτική ανάπτυξη & αναγέννηση της περιοχής.