Εκθέσεις

Στη διεθνή έκθεση «Ιnterzum» συμμετείχε η Alfa Wood Group

Στη διεθνή έκθεση INTERZUM, η οποία έλαβε χώρα 9 – 12 Μαΐου στην Κολωνία της Γερμανίας παραβρέθηκε η μεγαλύτερη βιομηχανία ξύλου της Ελλάδας Αlfa Wood Group.

Στο προσεγμένο περίπτερο του ελληνικού ομίλου, όλη η κοινότητα της διεθνούς δόμησης (επενδυτικά σχήματα – αρχιτέκτονες – διακοσμητές- κατασκευαστικός κλάδος & Global traders), είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τα στελέχη, για τις νέες προτάσεις και τα νέα υλικά που θα πρωτοστατήσουν στις διακοσμητικές εφαρμογές.

Χειροποίητες κατασκευές marquetry από τη νέα σειρά L’arte del legno & Intarsio 2023, νέες διακοσμητικές επιφάνειες με αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή δράση, πρωτοποριακές προτάσεις σε Synchronized επιφάνειες (Εmbossed Ιn Register), εργονομικοί πάγκοι εργασίας πάχους 20mm., επενδύσεις τοίχου, Alfa Compact, Αlfa Sonic, & διακριτικές υφές υλικών pet & Super matt ήταν ορισμένα από τα προϊόντα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Ο όμιλος με την δυναμική του παρουσία επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τις παραγωγικές δυνατότητες που διαθέτει και διεύρυνε την εξωστρέφειά του τονίζοντας ότι η καινοτομία και η κατασκευή ποιοτικών προϊόντων «προσελκύουν» και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές!