Δελτία Τύπου

Kitchen & Bath Awards 2022: Στους μεγάλους διακριθέντες & βραβευθέντες η ALFA WOOD GROUP

awards 2022

Kitchen & Bath Awards 2022

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στo «House 125» η βραδιά απονομής των βραβείων στους νικητές των φετινών Kitchen & Bath Awards.

Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού με την παρουσία μελών από την Κριτική Επιτροπή, οι εκπρόσωποι της Alfa Wood Group Κος Αγοραστός Στέλιος & η κα Δημάκη Ιωάννα, γιόρτασαν τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους να συγκεράσουν αρμονικά τις νέες τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, με τις ανάγκες των πελατών τους για εργονομία, άνεση, υψηλή αισθητική, ποιότητα αλλά και πρακτικότητα.

Τριπλή η βράβευση της Alfa Wood Group AEBE καθώς απέσπασε το Platinum & το Gold Award στον Πυλώνα 3.”Services” και ”Services & Digital” – Smart Technology, για το έργο Smart Application Alfa Wood Group – Augmented Reality Tools.

H έξυπνη εφαρμογή για να ενημερώνεται ο επισκέπτης για όλες τις εξελίξεις του ομίλου, τα νέα προϊόντα, τους καταλόγους και τα εργαλεία Alfa Design Studio & Alfa Room Visualizer.

Στην κατηγορία “Best Individual Kitchen Components” ο όμιλος βραβεύτηκε με Bronze διάκριση για τον νέο Πάγκο Κουζίνας 20mm – R2 με πυρήνα HDF ανθυγρό.

Ο πάγκος 20mm-R2, μπορεί να γίνει το επίκεντρο κάθε κουζίνας αφού συνδυάζει την υψηλή αισθητική και τον εργονομικό σχεδιασμό.

Το συγκεκριμένο πάχος πάγκου αποτελεί μία ελκυστική πρόταση για αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και καταναλωτές για εφαρμογές σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.

Ο όμιλος πρωτοστατεί στον εξειδικευμένο χώρο του “interior design” και συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας και της εξυπηρέτησης πελατών της.