Exhibitions

ALFA WOOD GROUP at an international exhibition in Dubai

EVERYTHING ARCHITECTURE DUBAI 2

Σε διεθνή έκθεση στο Ντουμπάι η ALPHA WOOD GROUP

 

Η Alfa Wood Group συμμετείχε στην πρώτη παράλληλη έκθεση “Everything Architecture” στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης The Big 5” που διεξήχθη στις 5 & 6 Δεκεμβρίου στο Ντουμπάι, Η.Α.Ε. σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπο του ομίλου.

Το περίπτερο της Alfa Wood Group είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν αρχιτέκτονες, σχεδιαστές χώρων, εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων και άτομα με υψηλή καθαρή αξία. Το περίπτερο ήταν σχεδιασμένο αποκλειστικά με χειροποίητες κατασκευές marquetry από τη νέα σειρά Larte del legno 2023 αλλά και το καινοτόμο προϊόν Alfa Sonic.Oι επιλογές υλικών, ποιότητας & σχεδίων κέρδισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, καλύπτοντας κάθε κατασκευαστική και σχεδιαστική τους απαίτηση.

Η έκθεση αποτέλεσε για την Alfa Wood Group μία ακόμη πλατφόρμα για την προώθηση επωφελών συνεργασιών & μία ουσιαστική γέφυρα επικοινωνίας & ανάπτυξης επιχειρηματικών σχέσεων. Ο όμιλος με την δυναμική του παρουσία επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τις δυνατότητες που έχει να προβάλλεται και να διακρίνεται επάξια και σε διεθνή forum.