Δελτία Τύπου

Ο υπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κος Άδωνις Γεωργιάδης και ο Διοικητής της ΔΥΠΑ κος Σπύρος Πρωτοψάλτης επισκέφθηκαν την Alfa Wood Group στα Γρεβενά

adonis-georgiadis-alfawood-group-grevena

Στις εγκαταστάσεις της Alfa Wood Group στα Γρεβενά, βρέθηκε την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνις Γεωργιάδης συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΔΥΠΑ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη και την Υποδιοικήτρια κ. Γιάννα Χορμόβα.

Η Διοίκηση του ομίλου Alfa Wood Group ξενάγησε τον κο Γεωργιάδη & το κλιμάκιο στο μοναδικό ελληνικό εργοστάσιο παραγωγής Laminate, ινοσανίδας & βιομάζας και ενημερώθηκαν διεξοδικά για όλες τις γραμμές παραγωγής &  τις παραγωγικές δυνατότητες του εργοστασίου.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η Alfa Wood Group είναι μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες ξυλείας με οικολογική συνείδηση, πρότυπο στον τομέα της, με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα, και υψηλής ποιότητας προϊόντων. Ένα παράδειγμα προς μίμηση!!! Επιπλέον επισήμανε την έλλειψη ειδικευμένου προσωπικού και τόνισε πως θα ξεκινήσει άμεση συνεργασία της ΔΥΠΑ για προγράμματα Μαθητείας που θα προσφέρουν τη δυνατότητα σε πολλούς νέους να εργάζονται στον όμιλο, αποκτώντας πολύτιμη εργασιακή εμπειρία & γνώσεις, μένοντας στον τόπο τους. Η Ελλάδα υπογράμμισε ο  υπουργός μπορεί να γίνει και πάλι υπολογίσιμη εργατική δύναμη.

Η Διοίκηση του ομίλου, ευχαρίστησε τον κ. υπουργό για την επίσκεψη του, το ενδιαφέρον του για την παραγωγική μονάδα της Alfa Wood Group και  την εξέλιξη. Επιπλέον επισημάνθηκε ότι ο κος Γεωργιάδης, είναι ένας υπουργός που γνωρίζει  πολύ καλά τον επιχειρηματικό τομέα στην Ελλάδα, μεριμνώντας για τα ζητήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κλάδο.

Τον υπουργό κατά την επίσκεψη του στη Alfa Wood Group  συνόδευαν επίσης ο βουλευτής Γρεβενών κ. Ιωάννης Γιάτσιος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης και ο Νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Αμανατίδης, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείριου Δυτ Μακεδονίας κ. Σεραφείμ Λιάπης, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Αθανάσιος Φωλίνας, και ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κυριάκος Ταταρίδης.