Δελτία Τύπου, Εκθέσεις

Συμμετοχή της ALFA WOOD GROUP στο Τhe Architect Show 2023

tas-2023-alfawoodgroup

Η Alfa Wood Group συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στην 5η διοργάνωση του Τhe Architect Show 2023 το οποίο έλαβε χώρα στις 08 & 09 Δεκεμβρίου στην Αθήνα στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo. Πλήθος αρχιτεκτόνων επισκέφθηκαν το περίπτερο του ομίλου, για να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις. Το έντονο ενδιαφέρον τους και η θερμή ανταπόκριση είναι οι λόγοι που κάνουν την συμμετοχή της Alfa Wood Group τόσο επιτυχημένη.


Αρχιτέκτονες αφιέρωσαν εποικοδομητικά τον χρόνο τους, για να ενημερωθούν από την ομάδα συνεργατών του ομίλου, πώς ένας εμπορικός χώρος, μια ανακαίνιση σπιτιού ή ένα ξενοδοχείο μπορούν να ξεχωρίσουν και να αποκτήσουν την δική τους ταυτότητα, επενδύοντας στα νέα υλικά και στην τεχνολογία της Alfa Wood Group.


Το ενδιαφέρον των επισκεπτών κέρδισε η νέα σειρά Synchro Collection, μια καινοτόμα διακοσμητική επιφάνεια με τη χρήση της προηγμένης τεχνολογίας ΕIR Technology (Embossed In Register).
Έμφαση δόθηκε επίσης στις διακοσμητικές επιφάνειες Pall, Silk & Nava της Avant Collection σε νέα χρώματα, στα Alfa Compact, καθώς και στη νέα collection Super matt επιφανειών.


Η εξέλιξη και ο επαγγελματισμός της Alfa Wood Group είναι μία εγγύηση που αναγνωρίζεται και εκτιμάται κάθε φορά από τους επισκέπτες των εκθέσεων, δημιουργώντας έτσι ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξη προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων.